divendres, 20 de març del 2009

SonicPop 19/03/2009

Dia de St Josep, és a dir, dia del meu Sant encara que soc poc donat a creences religioses. Per tant ja em va anar bé fer el programa per enriquie l'esperit després d'un dia contradictori a la feina. Avui començo per citar els clàssics representats pels Jefferson Airplane i Bruce Springsteen, amb cançons de l'any 67 i 72 respectivament. Després propostes absolutament pop que van des de la facilitat majúscula de Neko case, al so garatge més agressiu dels Mando Diao, passant per les atmosferes més ambientals, flotants i electròniques dels Empire Of The Sun. També uns debutants, els The Pains Of Being Pure At Heart (tela de nom), amb una bona proposta musical, el nostre amic Jeremy Jay amb nou disc aquest 2009 i per acabar dos ilustres, Brian Eno i David Byrne amb el projecte de meravellós nom "All that happens will happen today" i un tall anomenat Life is long que segur ens omple de "bonrotllisme". Entre mig de tot això, algunes coses més. Siau.


1- Neko Case – Middle cyclone (2009) – People got a lotta nerve (2:34)
2- Teenage Fanclub – Man made (2005) – Time stops (4:11)
3- Doves – Some cities (2005) – Black and white town (4:15)
4- Mando Diao – Bring em in (2003) – The band (3:19)
5- Jefferson Airplane – Surrealistic pillow (1967) – Somebody to love (2:57)
6- Bruce Springsteen – Greetings from Asbury Park (1972) – For you (4:41)
7- The Pains Of Being Pure At Heart (2009) - The Pains Of Being Pure At Heart (2009) – Young adult friction (4:06)
8- Quimi Portet – Cançoner electromagnètic (1999) – Frases fetes (3:50)
9- Empire Of The Sun – Walking on a dream (2009) – We are the people (4:27)
10- Jeremy Jay – Slow dance (2009) – Where could we go tonight (3:16)
11- David Byrne and Brian Eno – Everything that happens will happen today (2009) – Life is long (3:46)
12- Modest Mouse – We were dead before the ship even sank (2007) – Missed the boat (4:27)
13- Dent May – The good feeling music of Dent May and his magnificent ukelele (2009) – Meet me in the garden (3:22)
14- Kevin Johansen – Logo (2007) – S.O.S. tan fashion (4:30)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola des del país de les tulipes. Sembla que ja és un ritual, però divendres és el dia que estic sola a la feina i aprofito per escoltar el programa. Anem per parts ;-)

El nou disc del Doves el tinc per escoltar, de moment només he escoltat el single (Kindom of rust) i a mi m'agrada molt.

Els Mando Diao, doncs m'has donat una grata sorpresa. Quan he escoltat la cançó al programa he recordat que la coneixia, però no l'hagués relacionat mai amb aquest grup. Aquí estan molt pessats amb el single nou (Dance with somebody) i al principi feia gràcia, però ara ja cansen una miqueta.

Novetats interessants: el nou disc dels Royksöpp i el de A Camp (que no deixa de ser una mica pastelón)

Veig que t'ha donat fort amb els Empire, la veritat és que quan més els escolto, més m'agraden. Al Ra el fas molt feliç amb tant de Bruce, hehehehe.

Doncs res, vaig a continuar treballant una miqueta i cap a casa que aquest cap de setmana tenim visites.

Records,

Sonia

Anònim ha dit...

Per cert, me n'oblidava del Quimi Portet, que gran què és. Aquí a Holanda tenim l'Spinvis, que per mi que són cosins germans, hehehe.

Anònim ha dit...

I com que no hi ha dos sense tres, pregunta tècnica.

Hi ha alguna manera de poder escoltar el programa a partir d'un moment determinat? És que no és la primera vegada que tanco la finestra sense voler, i després haig d'escoltar el programa sencer, perquè sóc incapaç de poder adelantar-lo.

A veure, que no em sap greu tornar-lo a escoltar, però hi ha vegades que vaig amb preses, hehehe.

Josep M ha dit...

Hola. Celebro coincidir amb els gustos. Efectivament, els Empire son la bomba i els Sleepy Jackson també. Royksopp el tinc però encara no l'he escoltat i en Quimi és un crack. El Ra i el Bruce, que el vagi jubilant perquè ultimament fa uns bons fiascos; ara be, ha estat un dels grans noms.

Per escoltar a partir d'un punt; sí, corrent amb el ratolí la barra blava avança al punt que vulguis, això sí, has d'esperar a que es carregui una mica per poder anar avançant però en 1 minut ja esta tot el programa carregat i pots fer-lo anar endavant i endarrera.

Una abraçada.