dimecres, 3 de febrer del 2010

Sonicpop 28/01/2010

Inicis amb britpop (veure video The Hours) i rock del bo, un kit kat amb el grandiós Jonsi Borgisson, ex lider dels Sigur Ros a punt d'editrar el seu primer treball en solitari i avançant-nos el primer tall a través de la seva pàgina web (Boy lilikoi), un tall que ens traslada a un univers ric en matisos i gelides textures, que a l'igual que amb la seva formació, ens genera unes sensacions dificils de trobar en cap altre músic. Escolteu el tall i em dieu el què. I acabem amb musica disco, la d'abans amb els Alcazar i l'actual amb un grup que promet moltíssim, Simian Mobile Disco, uns animals que ens fan ballar amb cada cançó que composen. Que segueixi la festa i fins la setmana vinent, encara que amb una mica de retard.



1- The Hours – See the light (2009) – Big black hole (4:16)
2- The Raveonettes – In and out of control (2009) – Bang! (2:54)
3- Black Rebel Motorcycle Club – Howl (2005) – Howl (4:22)
4- The Black Crowes – Before the frost (2009) – Been a long time (7:48)
5- The Temper Trap – Conditions (2009) – Fools (4:35)
6- Starsailor – All the plans (2009) - Stars and stripes (4:34)
7- Built to spill – There is no enemy (2009) – Things fall apart (6:15)
8- Lucinda Williams – Essence (2001) – Essence (5:53)
9- Jonsi Borgisson – Avançament nou album (2009) - Boy Lilikoi (4:27)
10- Simian Mobile Disco – Temporary pleasure (2009) – Audacity of huge (3:48)
11- Alcazar – Casino (2000) - Crying at the discoteque (4:58)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta raó tens amb els Alcazar!!!! La veritat és que encara no entenc com una cançó tan petarda com aquesta ens va marcar tant. Amb dir-te que ens haviem plantejat de disfraçar-nos com al vídeo..... Sort que al final vam desistir, hahahaha.

Per cert, ja hem inaugurat la temporada de concerts. No fa gaire vaig anar a veure al Brett Anderson. No savia que em trobaria, i la veritat és que em va agradar molt. No va cantar res de Suede, però tampoc va caldre. Amb les seves cançons dels tres discs que ja porta en solitari va tenir suficient per oferir un recital la mar de maco.

Records des de la neu i el cru hivern (que ja en comencem a estar una mica farts.....)

Anònim ha dit...

per cert, the raveonettes són danesos i no suecs ;-) Els Alcazar si que són suecs.

Ja sé que tot és a Escadinàvia, però des de d'aquí estem més sensibilitzats amb la causa nòrdica, hehehehe.

So i Ra

Josep M ha dit...

Ostres, ho sabia però em vaig equivocar. Es important, encara que siguin escandinaus, parlar amb propietat i precisió és essencial. Apuntat queda. Brett Anderson, sí, l'he escoltat i tinc algun dels seus en colitari. Mira, m'heu donat una idea, d'aquí 2 Sonicpop hi apareixerà. Aquesta setmana per motius tècnics no n'hi ha hagut (el vent va malmetre una antena). La que vé espero i desitjo que estigui soventat. Que passi ben d'hora l'hivern, que si aquí amb 4 dies de fred mediterrani ja acabem farts, per aquí dalt ni m'ho imagino - això sí, a l'estiu us ho canviava sense dubtar-ho-.
Una abraçada.