dijous, 18 de desembre del 2008

SònicPop 18/12/2008

Hola Sònics. Darrer programa d'aquest 2008. Els següents dijous són 25 i 1 i a Ràdio Vallromanes estem de vacances per aquestes dates. Compilació eclèctica com ja és una mica habitual i amb referències pop/folk molt lluminoses i unes altres rockeres força més obscures. A destacar en el primer grup els Phoenix, Jens Lekman, La buena vida o Manel. En el segon els Drive by truckers, The Cure, Superfurry animals o Soulsavers. La cita setmanal amb els històrics ens arriba amb els Stone Roses i els Led Zeppelin. El segon una referència grandiosa amb 25 anys de carrera musical a les espatlles i havent venut més de 300 milions de discos. Històries imponents amb un alt contingut oniric i mitològic els han fet tenir una cort de seguidors de la seva iconografia.

Res més per aquest any, desitjar-vos que passeu unes molt bones festes de nadal i que si us ve de gust ens seguim trobant el 2009 al vostre dial preferit amb noves i renovades propostes musicals.

Gràcies a l'equip de Ràdio Vallromanes, en especial a Xavi Moya i David Mairal.


1- Phoenix – It’s never been like that (2006) – Consolation prizes
2- Travis – Ode to J. Smith (2008) – Long way down
3- The Stone Roses – The Stone Roses (Versió USA) (1989) – Elephant stone
4- Drive by Truckers – Brighter than creations dark (2008) – That man I shot
5- Things – Life is just an accident (2008) – All that you wanted
6- Jens Lekman – Night falls over Kortedala (2007) – Your arms around me
7- La Buena Vida – Vidania (2006) – Mi año natural
8- Manel – Els millors professors europeus (2008) – Nit freda per ser abril
9- Led Zeppelin – Led Zeppelin I (1969) – Good times bad times
10- The Cure – 4:13 dream (2008) – Underneath the stars
11- Superfurry Animals – Lovekraft (2005) – Atomik lust
12- Soulsavers – It’s not how far you fall, it’s the way you land (2007) – Kingdom of rain
13- The Felice Brothers – Tonight at the Arizona (2007) – Roll on arte

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Iep!Encara estic a la recerca de "Playing For Change: Song Around the World". A part, suposo que coneixes Snow Patrol, jo els he decobert no fa gaire..He escoltat els dos ultims àlbums: "Final Straw (2004)" i "Eyes Open (2006)" tenen temes bons com "Chasing cars (Anatomia de Greye), "hands open" o "gleaming auction". Mirant la wiki veig que van treure un album a l'octubre que es diu "A Hundred Million Suns".
Per acabar escolta "DORIAN" un grup bastant catxondo que prenen pastillas rosas i s'han fet nihilistes jeje.. A qualquier otra parte!!! http://www.myspace.com/dorian_pop
Xavi.

Unknown ha dit...

Holes

Cada cop que et trobo el teu bloc o al meu m'ensenyes alguna cosa. No sabia això que expliques dels discs de diamant de Lez Zepelin. Deu ser perque aquests nanos són joves i nous hi ara han baixat les xifres per donar disc d'or, platí, ... jaja

Josep M ha dit...

Hola.
Xavi: efectivament. Snow Patrol els conec i he punxat fa uns programes la canço Run del Final straw. Un bon grup que en el seu darrer disc que coneixia (Eyes open) no em va convencer massa. El que anomenes tu no el tinc controlat i ara em posaré a buscar-lo. Dorian: punxats al primer programa que vaig fer ara fa aproximadament 1 any i mesos. El tall "A cualquier otra parte" que em sembla magnific. Bona idea, recuperaré aqwuest grup i posaré alguna canço més d'aquest album.
Edurd: Efectivament. Aquests nois dels Led Zeppelin tot just acaben de començar. Un grup del que encara a hores d'ara la seva iconografia i música segueix tenint una cort de seguidors. Com a complement a Led Zeppelin i per seguir la trajectoria de Robert Plant, el disc que ha grabat amb Alison Kraus anomenat "Raising sand", tranquil i emotiu.
Se us saluda oients fidels del SònicPop.