dilluns, 17 de maig del 2010

Sonicpop 13/05/2010

Seguim repassant les noves propostes de Paul Weller i MGMT. Aparexien les novetats de LCD Soundsystem, pioners en la musica disco-pop, els Tindersticks i el seu imponent "Falling down a mountain", Mishima amb dues cançons (2007 i 2010), Band of Horses, els sempre lluminosos Nada Surf versionant l'Enjoy the silence i una meravella com la de Nick Cave que està dins del "Nocturama" (2003) anomenada Bring it on amb una intensitat rockera bestial. Un programa de contrastos que espero agradi a la parròquia virtual.
La semana que vé, més i millor.



1- Laura Marling – I speake because I can (2010) – Devil’s spoke (3:40) 
2- Paul Weller – Wake up the nation (2010) – No tears left to cry (2:17) 
3- Paul Weller – Wake up the nation (2010) – Wake up the nation (2:22) 
4- Nada Surf – If I had an hi-fi (2010) – Enjoy the silence (3:21) 
5- Antonia Font – Batiscafo Katiuscas (2008) – Batiscafo Katiuscas (3:48) 
6- Band of Horses – Infinite arms (2010) – Laredo (3:12) 
7- MGMT – Congratulation (2010) – Find a whistle (3:40) 
8- The National – High violet (2010) – Afraid of everyone (4:19) 
9- Tindersticks – Falling down a mountain (2010) – Black smoke (3:41) 
10- Mishima – Ordre i aventura (2010) – Tot torna a començar (3:47) 
11- Mishima – Set tota la vida (2007) – Un tros de fang (3:09) 
12- Nick Cave – Nocturama (2003) – Bring it on (5:24) 
13- LCD Soundsytem – This is happening (2010) – Home (7:53) 
14- Yeasayer – Odd blood (2010) – Ambling alp (3:57) 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Pep,

després de tenir-te uns quants programes abandonat ja torno a ser aquí. Va ser veure la portada del Nick Cave i se´m va caure la cara de vergonya. Així que aquest matí aprofitant que havia de posar-m´hi amb la tesina, m'he posat al dia.

M'han agradat molt els programes, quina sorpresa eh? I m'ha quedat molt clar que els MGMT seran la sensació del 2010, hehehe. Els Ted Leo també m'han agradat força. Els he estat buscant per aquí, però ni rastre. Em sembla que a Holanda no han arribat. Per la resta poca cosa a comentar. Vam estar a Londres el cap de setmana passat i les llistes estan copades pels Florence and The Machine, The National i el Paul Weller. Així que res de nou.

I per aquí estan força pessats amb els Mumford & Sons (una espècia de folk moderno que no sé si m'agraden o no) i els The Temper Trap. Jo de moment em quedo amb els Customs, uns belgues entre Interpol, Joy Division i Editors, que encara que no aporten res nou al mercat, en directe sonen molt bé i el cd està molt bé.

Per cert, els Chemical Brothers tenen un single nou i les crítiques el deixen molt bé.

Doncs res, al novembre venen els Tindersticks a Utrecht. Així que si t'animes a pujar, et regalo l'entrada ;-)

A veure si ens podem veure al juny quan baixem.

Una abraçada,

Sonia

Anònim ha dit...

Per cert, acabo de veure que els Infadels toquen a Sabadell en un festival al juliol (http://www.embassat.com/) Has d'anar-hi, encara que la resta del festival no valgui res, hehehehe.

Sonia

Josep M ha dit...

Carai! Quina feinada!! Tesina, Londres, concerts, llistes. No t'avorreixes pas no. Dels que has dit, a banda dels de les llistes angleses i que he punxat força -sobretot Paul Weller amb un bon treball-, els altres no els conenc. Me'ls miraré. Nick Cave, coincidim 100%, a banda el Bring it on és un tros de tema. Temper Trap han aparegut en un parell d'ocasions per aquí, m'agraden força. MGMT, tinc debilitat. Són molt i molt bons i amb dos discos al mercat se'ls nota que aquests paios aniran fent coses diferents cada vegada. Tindersticks grandiós nou disc i Infadels miraré d'anar-los a veure tot i que el cupo de diners invertits en concerts quedaran complerts amb el festival Bilbao bbk live que anirem 4 impresentables al juliol. Entre molts d'altres, Pearl Jam als que tinc moltissimes ganes de veure. Impressionant el seu Backspacer del 2009, un dels discos més rodons que he escoltat darrerament.
Vagi molt bé la feina i fins aviat. Quan baixeu ens veiem.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Nen !! tinc una pregunta !!! que coneixes uns Alemanots que es diuen "The Baseballs"??
El cd es diu Strike! (hehehe)
molt grans ;) tot de "covers" al tiupus de musica dels 50 ;) si pots escolta una mica d'ells
ale
Ra

Josep M ha dit...

Els estic escoltant ara mateix a l'Spotify. Rotllo rockabilly! Et soc sincer? Ara mateix em costen d'entrar. Frikylandia power!! I haig de reconèixer que no ho fan malament i les versions són lliures i originals però no ho veig per enlloc. Així com els Kitty, Daisy and Lewis són uns cracks, aquests no els veig. Agraeixo l'apunt. El millor el titol del disc i la pronunciation. Strike, per favor!!! Salut crack!