dissabte, 14 de febrer del 2009

SonicPop 12/02/2009

Benvinguts al bloc. Menú del dia: pastilla energètica de la setmana a càrrec dels Wolfmother, un grup de curt recorregut i amb una fidel llegió de fans que els consideraven hereus directes dels Black Sabbath o Led Zeppelin,`el clàssic amb els T. Rex i una cançó inclosa en la banda sonorora de "Billy Elliott", un grandiós treball dels The National (Boxer 2007) que combina magistralment elegància, calma i contundència, el projecte de l'ara DJ Norman Cook (ex Housemartins i en l'actualitat Fatboy Slim) Brighton Port Authority amb Iggy Pop a les cordes vocals i uns novells, The Domino State (sense disc al mercat encara) i amb un estilàs digne de grups més veterans. Per acabar i canviant radicalment d'estil, Eli "Paperboy" Reed, un blanc amb veu negra que ens ofereix un excepcional disc (Roll with you) apte per a esquelets inquiets o per a estats emocionals àvids de dosis industrials de ritme i "soul". Carregada de piles assegurada amb aquest fenòmen.
Veureu que al final del tall A i han un sons extranys. La relaxació fa que sorgeixen errades com aquesta. Al programa de ràdio que s'emet el David Mairal ho edita però aquesta és la grabació en rigurós directe i es nota tot. Depèn de com ho mireu, encara teniu una dosi extra d'autenticitat.
La setmana que vé, més i millor.
Gràcies per deixar-vos caure per aquest bloc sònic.


1- Damien Jurado – Caught in the trees (2008) – Gillian was a horse
2- Frightened Rabbit – The midnight organ fight (2008) – Modern leper
3- The National – Boxer (2007) – Brainy
4- The Brighton Port Authority – I think we’re gonna need a bigger boat (2009) – He’s Frank
5- Coldplay – Viva la vida... (2008) – “42”
6- Wolfmother – Wolfmother (2006) – White unicorn
7- The Domino State – UK Rock (2008) – What’s the question
8- M. Ward – Hold time (2009) – Never had nobody like you
9- T. Rex – Electric Warrior (1971) – Cosmic dancer
10- Eli “Paperboy” Reed – Roll with you (2009) – I’m gonna getcha back
11- Jeremy Jay – A place where we could go (2008) - Scape to Aspen
12- Cloud Cult – Feel good ghosts (2008) – Journey of the featherless
13- Keren Ann – Keren Ann (2008) – Lay your head down
14- Dark Captain Light Captain – Mirackle Kicker (2008) – Jealous enemies
15- Annuals – Such fun (2008) – Always do

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola "popero"

Aquesta sintonia que heu posat qui carai és ? Ara diré una barrabasada però te so a guitarrista stonià, m'agrada. Ja ser q no és dels bonics i "exitosos" Coldplay jajaja. Tot bé, és diumenge matí i vaig anar a dormir d'hora encara que no ho sembli.

Apali, que no deixi de sonar.

Unknown ha dit...

Tu que en saps, Eli "paperboy" Red és un disc fabricat per les pistes de ball ??. Ja m'agradaria escoltar-lo. Potser per pistes on posaben coses de la Motown quan erem petits ? Tot torna

I la resta del programa... don carai treiu tanta actualitat ??

Josep M ha dit...

Bona nit. Varis temes:
La sintonia és de Cat Power versionant el "I believe in you" de Bon Dylan. Tot el disc Jukebox d'ella és una meravella, recomanable 100%.
Eli Paperboy Reed, efectivament, volia dir que era un disc dissenyat per moure el cos, sigui on sigui el lloc on ho fem. I és una canya, ànima negra en altes dosis.
Actualitat: informació, mitjans, premsa, revistes i radios de tot tipus i mena (incloses les virtuals). Per cert, recorda aquest nom, Spotify, registrat i no l'oblidaràs.
Per cert, ua amiga meva, la Nuria, t'esmentava al seu bloc (Y a tí que te pasa) amb el Playing for change.
Salut.
Tot torna, salut.

Unknown ha dit...

Hola Josep M.

Estic registrat a Spotify ;-) Molt interessant. De moment m'ha permes descobrir un disc "A tribute to Fats Domino", quan pugui en farè una crónica. També me n'ha sogerit una altre: "Comprar, descarragar o streming".
Vaig a veure la Nuria aquesta ...

Salut